Sidan innehåller annonslänkar

Ferplast Krolik Extra Large Kaninbur

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ferplast Krolik Extra LargeDet här är en robust kaninbur i standardutförande och något större än Ferplast Krolik Large. Buren är tillverkad med en botten av hårdplast som är mycket tålig och enkel att rengöra.

Den övre delen av buren är gjord i vitt galler för att kaninen ska ha god ventilation och kunna kika runt på sin omvärld.När du öppnar den här buren för att ta ut din kanin kan hakar du enkelt upp ena sidan av gallertaket och kan på så vis enkelt lyfta ut den. Du kan även öppna upp ena kortsidan genom att fälla ned den smidiga rampen som sitter där.

Kaninen kan då hoppa ut och in som den vill!Väljer du Ferplast Krolik Extra Large får du med ett stort tillbehörspaket! Du får med ett litet kaninhus i plast som även kan användas som en hylla att hoppa upp på när kaninen vill titta ut Utöver det finns även en matskål, en höhäck och en vattenflaska!Ferplast Krolik Extra Large går enkelt att montera isär vid behov och tar därför ingen plats när den inte används

Kaninburar från andra varumärken

Trixie Natura Utomhusbur XL

Kaninburar från Trixie

Missa inga bra priser på Kaninburar från Trixie.
Kerbl Rastgård för Smådjur

Kaninburar från Kerbl

Visa produkter inom Kaninburar från Kerbl.
Ferplast Arena 120  Kaninbur

Kaninburar från Ferplast

Utforska allt inom Kaninburar från Ferplast.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024