Sidan innehåller annonslänkar

Ferplast Krolik 200 Kaninbur

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ferplast Krolik 200Ferplast Krolik 200 är en extra stor bur från Ferplast för dig med flera kaniner, eller för dig som vill ha en rejäl bur till en kanin!Buren kommer med ett extra galler som gör det möjligt att dela upp den för att hålla  kaniner i varsin separat del av buren Med andra ord är det som att ha två burar i en! Självklart går det även att ta bort detta galler så att kaninerna har möjlighet att umgås

Det gör även att hela ytan i buren kan nyttjas att hoppa och skutta i!Burens botten är tillverkad i hårdplast medan ovandelen är gjord i vitt galler Dessa delar går enkelt att haka loss från varandra när man behöver städa ur buren.

Ferplast Krolik 200 kommer även med den smarta finessen att en del av buren går att ta loss! På så vis går burstorleken  att variera vilket gör den otroligt praktisk! En annan fin detalj är att du får med dig alla tillbehör till buren som du behöver för kaninens mest grundläggande skötsel Du får ett litet kaninhus som också kan användas som hylla, en matskål, höhäck och en vattenflaska.Sist men inte minst är det bra att veta att  samtliga burar i Ferplast Krolik-serien går att montera isär för att ta minimalt med plats då de inte används.

Kaninburar från andra varumärken

Trixie Natura Utomhusbur XL

Kaninburar från Trixie

Missa inga bra priser på Kaninburar från Trixie.
Kerbl Rastgård för Smådjur

Kaninburar från Kerbl

Visa produkter inom Kaninburar från Kerbl.
Ferplast Arena 120  Kaninbur

Kaninburar från Ferplast

Utforska allt inom Kaninburar från Ferplast.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024