Feel Active Feel Tech Sportjacka Svart/Orange (L)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Feel Active FT Sport Jacket är som klippt och skuren för dig som behöver en allroundjacka som funkar i alla väder. Jackan är helt vatten- och vindtät samt mycket andningsbar, detta tack vare vårt egna Feel Tech membranmaterial. Jackan är gjord i ett lätt och luftigt meshmaterial om gör jackan smidig vid alla aktiviter.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Husse Matte från andra varumärken

Rukka Träningsväska Svart

Husse Matte från Rukka

Missa inga bra priser på Husse Matte från Rukka.
Feel Active Jacka Mörkgrå/Orange (L)

Husse Matte från Feel Active

Visa produkter inom Husse Matte från Feel Active.
Non-Stop Dogwear Hundträningsväst Svart (L)

Husse Matte från Non-stop Dogwear

Visa produkter inom Husse Matte från Non-stop Dogwear.

Se gärna också

Rukka Träningsbälte Svart (XS)

Rukka Träningsbälte Svart - För En Enklare HundträningHär är det mångsidiga hundträningsbältet från Rukka, ett perfekt tillbehör när du tränar din hund eller är på utomhusaktiviteter. Rukka Träningsbälte Svart har designats med stora praktiska fickor, D-ringar och en praktisk hake för att kunna fästa saker och ge dig snabb tillgång till godis och leksaker när du behöver dem! Baktill sitter en praktisk känguruficka som rymmer alla din hunds favorit leksaker. Rukka Träningsbälte Svart har en justerbar midja och praktiska reflexdetaljer som gör dig extra synlig i mörkret- Praktiskt!Rukka Träningsbälte Svart:Praktisk design: Bältet har gott om utrymme för träningsleksaker och godis. Med en hake och D-ringar kan du dessutom fästa extra tillbehör. Det snabba spännet och den justerbara midjan gör att bältet sitter stadigt och bekvämt över olika kläder.Högkvalitativa Material: Bältet är slitstarkt samt vatten- och smutsavvisande som har ett andningsbar softshell material på insidan. Tack vare det praktiska yttermaterialer och softshell materialets höga andningsförmåga, är detta träningsbältet passande, både på varma sommardagar och kalla vinter kvällar. Många Fickor: Flera stora fickor fram, en dragkedjeförsedd ficka på höger sida och en ryggficka med kängurudesign.D-ringar och Fästhake: Gunmetal-färgade D-ringar och en hake för att fästa till exempel en klicker.Justerbar Midja: En justerbar midjedel för perfekt passform.Reflekterande Detaljer: Det svarta träningsbältet har väl synliga reflexdetaljer som ger en maximal synlighet i mörkret.Slitstarkt Material: Det tåliga och andningsbara materialet är enkelt att hålla rentUnisex-Storlekar: Bältet har en unisex-design och passar alla.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024