Sidan innehåller annonslänkar

Roseline Hundsax Matt Silver 82085 8,5"

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Roseline Hundsax Matt Silver 82085 8,5"Roseline är tysktillverkade proffessionella hundsaxar och räknas vara bland de bästa i världen! Saxarna  gör arbetet enklare och finns i många olika varianter för att passa just din hunds pälstyp.Denna saxmodell har smalare blad och passar t.ex när man vill skapa rundade former i ulliga/lockiga pälsar som hos bichon frisé eller pudel Hålen är gummerade för bättre komfort och saxen ligger lätt i handen medan man arbetar med den.Roseline Hundsax Matt silverfinishMed smalare blad för t.ex rundad klippningModell 82085 8,5" .

Se gärna också

Roseline Hundsax Guld 88081 8,25"

Roseline Hundsax Guld 88081 8,25"Roseline räknas världen äver som några av de bästa tllverkarna av professionella grooming saxar som finns. Roseline har tillverkat saxar i mer än 35 år i Solingen, Tyskland.  Saxarna är innovaiva med modern design och mycket trevliga att arbeta med.  Denna sax från Roseline har breda blad för tjocka/ulliga pälsar och har en trevlig vikt i handen. Hålet för tummen är något vidare.Roseline Hundsax Matt guldfinishMed breda blad för tjocka och ulliga pälsarModell 88081 8,25"

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024