Produktinformation

Trixie Talia Hundbädd Beige. Mysig hundsäng med höga kanterTrixie Talia är en kantad hundbädd med en mjuk och sammetliknande yta, vilket ger din hund en bekväm plats att vila på.

De fylliga kanterna ger stöd åt din hund när den vilar och skapar en trygg plats att koppla av på.Botten kudden sitter fast vilket håller den på plats, även om hunden kraftar och rör på sig -Praktiskt! Överdraget är avtagbart med dragkedja och kan tvättas i maskin vid 40 grader, medan insidan kan tvättas för hand.Bäddens undersida har halkskydd Talia-hundbädden finns i fyra storlekar – den största storleken på 120 cm är perfekt som en säng för stora hundar.Trixie Talia Hundbädd BeigeMjuk och sammetliknande ytaFylliga kanter för extra stödFast bottenkuddeAvtagbart överdrag med dragkedjaTvättbart överdrag i maskin (40 grader)Handtvätt av insidanHalkskydd på undersidanFyra olika storlekar tillgängligaStorlekar Trixie Talia Hundbädd Beige (60 × 50 cm)Trixie Talia Hundbädd Beige (80 × 65 cm)Trixie Talia Hundbädd Beige (100 × 80 cm)Trixie Talia Hundbädd Beige (120 × 90 cm) .

Hundsängar från andra varumärken

Scruffs Oslo Hundbädd Beige

Hundsängar från Scruffs

Missa inga bra priser på Hundsängar från Scruffs.
D&D Home Ellis Hundbädd Orange (M)

Hundsängar från D&D Home

Missa inga bra priser på Hundsängar från D&D Home.
Trixie Liano Hundbädd Mörkgrå (L)

Hundsängar från Trixie

Utforska allt inom Hundsängar från Trixie.
NufNuf Benji Hundbädd Ljusbrun (M)

Hundsängar från NufNuf

Här har vi samlat Hundsängar från NufNuf.
Cloud7 Hundbädd Sleepy de Luxe Teddy (S)

Hundsängar från Cloud7

Missa inga bra priser på Hundsängar från Cloud7.
Danish Design Eco-well Hundsäng Fjäder (M)

Hundsängar från Danish Design

Utforska allt inom Hundsängar från Danish Design.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024