Produktinformation

Stilren hundbädd med skandinavisk design!Resploot Sherpa Hundbädd är en hundbädd som är tillverkad av återvunnet material, närmare bestämt återvunna PET-flaskor som har 75% mindre CO2-utsläpp än vanlig polyester.Hundbädden har en kant som ökar komforten och ger hunden möjlighet att vila huvudet Dessutom har dynan i bädden ett mjukt sherpatyg som är lent mot huden.

Dynan går att vända på och på andra sidan är ett slät polyestertyg som är enkelt att hålla rent. Dynan har avtagbar klädsel som kan tvättas i 30 grader.

Hundsängar från andra varumärken

Scruffs Oslo Hundbädd Beige

Hundsängar från Scruffs

Missa inga bra priser på Hundsängar från Scruffs.
D&D Home Ellis Hundbädd Orange (M)

Hundsängar från D&D Home

Missa inga bra priser på Hundsängar från D&D Home.
Trixie Liano Hundbädd Mörkgrå (L)

Hundsängar från Trixie

Utforska allt inom Hundsängar från Trixie.
NufNuf Benji Hundbädd Ljusbrun (M)

Hundsängar från NufNuf

Här har vi samlat Hundsängar från NufNuf.
Cloud7 Hundbädd Sleepy de Luxe Teddy (S)

Hundsängar från Cloud7

Missa inga bra priser på Hundsängar från Cloud7.
Danish Design Eco-well Hundsäng Fjäder (M)

Hundsängar från Danish Design

Utforska allt inom Hundsängar från Danish Design.

Se gärna också

Trixie Noah Ortopedisk Hundbädd Grå (100 x 70 cm)

Ortopedisk hundbädd!Har du en hund som har ont i leder eller börjar bli lite äldre? Då kan en ortopedisk hundbädd vara något som din hund behöver. Trixie Noah Ortopedisk hundbädd finns i två storlekar och har ett vackert qulitat överdrag som är avtagbart och kan tvättas i 30 grader skontvätt. Själva bädden kan handtvättas vid behov.Liggdelen av bädden är fylld med viskoskumflingor och bäddens kanter är fyllda med polyesterfyllning. Bäddens dyna är ordentlig fastsydd för bästa komfort och bädden har ett anti-slip-material i botten så att den står stadigt på golvet.Storlekar:80x60 cm100x70 cm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024