Feel Active Helsingborg Hundoverall Reflex Svart/Orange (30 cm)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Vattentät reflekterande hundoverall i stretchigt Feel Tech materialFeel Active Helsingborg Hundoverall Reflex kommer i färgen Svart/Orange. Det är en slitstark hundoverall med rejäla reflexer.

Overallen är både vatten och vindtät och har en hög krage som ger ett maximalt skydd mot regn och rusk.Hundovrall med rejäla reflexerDet orangea tyget är ett reflextyg som gör att din hund syns bra i mörker. Detta tyg har en vattentäthet på 8000mm.Overallen sitter säkert och bekvämt tack vare dem svarta delarna som är ett elastiskt Feel Tech membran med hög andningsförmåga. Det stretchiga tyget är både vatten och vindtätt.

Det har en vattentäthet på 10000mm. Hela overallen har tejpade sömmar som hindrar regnvatten från att komma in till kroppen,.Enkel av- och på tagning Feel Active Helsingborg Hundoverall har en vattentät dragkedja som går längst hela ryggen som gör den enkel att ta av- och på.

Det är den perfekta allround overallen som kan användas både med halsband och hundsele.Muddarna på vid tassarna går att justera för en perfekt passform kring benen.  FEEL Tech-membran skyddar mot regnDenna overallen har FEEL Tech-membran på insidan vilket skyddar mot regn.

Då detta materialet sitter på insidan så kan overallen se blöt ut på utsidan - detta innebär dock inte att vatten läcker in inuti overallen.Vill du skydda även det yttersta materialet från vatten, så rekommenderar vi en impregnering i spray-form.Feel Active Helsingborg Hundoverall finns i flera olika storlekar för att passa de flesta hundar - titta på produktens storleksguide för att hitta rätt storlek till din hund!MaterialTyg 1 88% polyester, 12% TPUTyg 2 74% polyamid, 12% spandex, 14% TPUTvättråd30 grader skontvätt i maskin Yttre smuts kan också sköljas av eller torkas av med en fuktig trasa .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Hundoveraller från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Hurtta Extreme Overall Svart (25S)

Hundoveraller från Hurtta

Missa inga bra priser på Hundoveraller från Hurtta.
Rukka Protect Hundoverall Grå (25 cm)

Hundoveraller från Rukka

Missa inga bra priser på Hundoveraller från Rukka.
Feel Active Helsingborg Hundoverall Reflex Svart/Orange (25 cm)

Hundoveraller från Feel Active

Här har vi samlat Hundoveraller från Feel Active.
Non-Stop Dogwear Protector Snow Hundoverall Tik Svart & Orange (L)

Hundoveraller från Non-stop Dogwear

Se vad Non-stop Dogwear har inom Hundoveraller.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024