Sidan innehåller annonslänkar

Ferplast Hundgrind 79 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Justerbar hundgrind som passar till valp!Ibland behöver man skilja av så att hunden inte kan röra sig till olika delar av hemmet och då är en hundgrind en bra lösning Det finns en rad olika modeller på marklnaden, Ferplast har skapat en justerbar hundgrind som passar i de flesta normalstora dörröppningar.

Grinden är 79 cm hög och kan variera bredden mellan 70-80 cm beroende på dörröppningensstorlek.Hundgrinden har ett säkerhetslås som gör att den inte går upp utav sig själv, eller vid en evntuell knuff utan hålls stängd tills dess att låset öppnas.Varför ska man ha en hundgrind?En hundgrind är ett bra sätt av skilja av ytor i hemmet där hunden exempelvis inte ska vistas. Om du lämnar hunden ensam för en stund så kan det vara bra att använda en hundgrind så hunden inte kan ta sig till delar av hemet där det krävs att man har uppsikt över hunden.

Hundgrindar från andra varumärken

Ferplast Hundgrind 105 cm

Hundgrindar från Ferplast

Visa produkter inom Hundgrindar från Ferplast.
Trixie Hundgrind med Dörr Vit

Hundgrindar från Trixie

Utforska allt inom Hundgrindar från Trixie.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024