Sidan innehåller annonslänkar

Carlson Handsfree Grind

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

 EgenskaperCarlson Handsfree Grind har en höjd på 81 cm och en justerbar längd på 76 till 112 cm. Den är hållfast, blyfri, giftfri och tuggresistent.

Montering sker med tryckmontering i dörröppningar, det är enkelt och lämnar inga fula skruv- eller spikhål.Grindar från Carlson är superanvändbara på många olika sätt. Att begränsa hundens utrymme ökar trygghet när den är ensam eller ska sova.

Du kan stänga in hunden när du behöver utföra sysslor där den kan komma i vägen. Det är även suveränt för valpar, som gillar att smaska på skor eller som inte hunnit bli rumsrena.AnvändningHundgrind med handsfree-funktion. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Hundgrindar från andra varumärken

Ferplast Hundgrind 105 cm

Hundgrindar från Ferplast

Visa produkter inom Hundgrindar från Ferplast.
Trixie Hundgrind i Metall Vit

Hundgrindar från Trixie

Visa produkter inom Hundgrindar från Trixie.
Carlson Handsfree Grind

Hundgrindar från Carlson

Se vad Carlson har inom Hundgrindar.
PetEasy Hundgrind Extra hög Vit 93x75-81 cm

Hundgrindar från PetEasy

Visa produkter inom Hundgrindar från PetEasy.

Se gärna också

PetEasy Hundgrind Extra hög Vit 93x75-81 cm

PetEasy Hundgrind Extra hög Vit 93x 75-81 cm - Säker justerbar hundgrindLetar du efter en extra hög hundgrind som passar alla hundar och hem? Då är den extra höga hundgrinden från PetEasy något för dig. Med sina höga mått på 93 cm i höjd och en justerbar bredd mellan 75 och 81 cm kan denna vita hundgrind enkelt anpassas för att passa de flesta dörröppningar.Det är enkelt att sätta upp denna höga hundgrind tack vare dem tydliga medföljande instruktionerna och verktygen.Extra hög hundgrind med säker öppning och stängningDen justerbara höga hundgrinden är inte bara enkel att använda, den är också säker. Grinden utrustad med en extra säkerhetslåsning som håller den på plats när den är stängd, vilket ger en extra trygghet för dig och din hund.Sammanfattning - PetEasy Hundgrind Extra hög Vit 93x75-81 cm:Extra hög hundgrindSäkerhetslås för extra trygghetPassar både valpar och vuxna hundar av alla storlekarJusterbara mått: 76 cm hög, 61-68 cm bred 

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024