Sidan innehåller annonslänkar

All For Paws Dog Bilramp (Plast)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

EgenskaperPetwalk är även lämplig att använda i förebyggande syfte så den skyddar hundens rygg, leder och höfter på ett bra sätt. Rampen även 5,8 kg och är utdragbar från 100 - 183 cm, 43 cm bred.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Trixie Bilhamock Beige 140x120 cm -15%

Trixie Bilhamock Beige 140x120 cm - Skyddar bilsätet från hundhår och smutsTrixie Bilhamock är den perfekta lösningen för att skydda din bils baksäte från smuts och hundhår när du har din fyrbenta vän med dig i bilen. Denna skyddsduk är enkel att sätta på och har praktiska öppningar för säkerhetsbälten. Dessutom kan den enkelt vikas upp så att ena halvan av baksätet fortfarande är tillgänglig för mänskliga passagerare.Den tillverkas av vattenavvisande polyester och kan tvättas i maskin vid 30°C. Med sin fina beige färg och stora storlek på 140 x 120 cm passar denna modellen perfekt i de flesta bilar.Så skyddar du bilsätet från hundhår och smuts: Trixie Bilhamock Beige 140x120 cmSkyddsduk för bilsätenStorlek: 140 x 120 Färg: Beige

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024