Sidan innehåller annonslänkar
APL

Salicylsyrevaselin APL Salva 2% - Tub 210 g

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Salicylsyrevaselin APL 2% är ett receptfritt läkemedel i form av en salva som innehåller den aktiva ingrediensen salicylsyra. Salicylsyra används ofta för att behandla olika hudåkommor.

Det receptfria läkemedlet fungerar genom att mjukgöra och hjälpa till att luckra upp det yttre lagret av huden. Bör endast användas efter rekommendation från sjukvården eller från din veterinär.    Produktinformationen är endast avsedd som allmän information och ersätter inte individuell medicinsk eller veterinärmedicinsk rådgivning.

Vi strävar alltid efter att tillhandahålla korrekt och uppdaterad information, det är dock inte en garanti på att all information är fullständig eller aktuell. Läs alltid bipackssedeln innan användning! Rådgör med legitimerad veterinär, läkare eller farmaceut inför ändamålsenligt användande av produkten

För mer information om läkemedlet läs vidare på fass.se.   Denna vara tillhandahålls av FirstVet Apotek Används endast på inrådan av veterinär eller sjukvårdspersonal.

Receptfritt läkemedel, läs alltid bipackssedel innan användning. Mjugör och luckrar upp, för användning via indiktation på hud eller hudområden.

Salicylsyra 2% Vaselin   Läs alltid bipackssedeln innan användning!    Påstrykes tunt efter behov Ingnides noga i de angripna härdarna.

Låt sitta på några timmar eller över dagen (ev. natten) varefter fjällen avlägsnas.

Behandlingen upprepas vid behov. Används endast enligt föreskrift av sjukvårdspersonal eller veterinär. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024