Produktinformation

Hamsterbur med burinredningSavic Plaza Hamsterbur är en bur med extra utrymme för din hamster att röra sig på. Buren har två stora öppningar, en på framsidan och en i taket, för att du enkelt ska kunna komma åt allt i buren när du behöver.Buren kommer med följande burinredningen plattform med ett hamsterhus och matskålett hamsterhjul som är 18 cm och passar vanlig hamster men inte guldhamster, då finns Savic Orbital Hamsterhjulen vattenflaska som hänger på sidanHamsterburen är väldigt enkel att montera och det behövs inga verktyg.

Hamsterburar från andra varumärken

Savic Plaza Hamsterbur 120

Hamsterburar från Savic

Utforska allt inom Hamsterburar från Savic.
Ferplast Duna Fun Hamsterbur

Hamsterburar från Ferplast

Missa inga bra priser på Hamsterburar från Ferplast.
Kerbl Hamsterbur Inomhus 100 x 53 x 55 cm

Hamsterburar från Kerbl

Missa inga bra priser på Hamsterburar från Kerbl.
Trixie Trebur med plexiglas till hamster, mus eller gerbil

Hamsterburar från Trixie

Utforska allt inom Hamsterburar från Trixie.

Se gärna också

Ferplast Duna Space Hamsterbur

Ferplast Duna SpaceFerplast Duna Space är en riktigt spännande hamsterbur med massor av tillhörande berikning!Denna buren är uppdelad i två våningar och tillverkad i genomskinlig plast. Botten är av en djupare modell som gör det möjligt att fylla upp rejält med bottenmaterial! På så vis får din hamster möjlighet att få utlopp för sitt naturliga beteende genom att gräva och göra gångar!Burens ovanvåning är inredd med ett hamsterhjul för att hamstern ska ha möjlighet att bli av med överskottsenergi. Det finns även ett mysigt litet hamsterhus där hamstern kan ta sig ner till bottenvåningen med hjälp av en spännande tunnel! När den vill ta sig upp igen finns en smidig liten ramp att klättra upp för. Självklart medföljer även en matskål och vattenflaska!Buren rengörs enkelt genom att ta isär ovan- och underdelen för att tömma ut smutsigt spån och tvätta av plasten.Ferplast Duna Space är en komplett och mycket trivsam bur som även går att använda till möss!Rymlig bur med mycket berikningTillverkad i transparant plastKommer med vattenflaska, matskål, hamsterhjul, hamsterhus och TunnelMycket enkel att rengöraStorlek: 57,5x47,5x h 54,5 cm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024