Produktinformation

Kerbl Hamsterbur Inomhus 100 x 53 x 55 cmDetta är en praktisk och rymlig hamsterbur som levereras med en rad smarta och roliga tillbehör.I buren sitter hyllor som gör att dina hamstrar kan vistas på olika nivåer. De tar sig genom de olika hyllorna med hjälp av de två stegarna och den lilla hängbron.

Till buren medföljer även ett litet trähus samt två matskålar i plast som enkelt fästs i burgallret.Storlek100 x 53 x 55 cmGallrets bredd 1 cmKerbl Hamsterbur Inomhus går att öppna med luckor upptill och på långsidan.Kom ihåg att dina djur inte ska spendera hela sitt liv i en bur. De behöver kommer ut varje dag och få motion, aktivering och kärlek!

Hamsterburar från andra varumärken

Savic Plaza Hamsterbur 120

Hamsterburar från Savic

Utforska allt inom Hamsterburar från Savic.
Ferplast Duna Fun Hamsterbur

Hamsterburar från Ferplast

Missa inga bra priser på Hamsterburar från Ferplast.
Kerbl Hamsterbur Inomhus 100 x 53 x 55 cm

Hamsterburar från Kerbl

Missa inga bra priser på Hamsterburar från Kerbl.
Trixie Trebur med plexiglas till hamster, mus eller gerbil

Hamsterburar från Trixie

Utforska allt inom Hamsterburar från Trixie.

Se gärna också

Savic Jerry Hamsterbur Brun

Bur för dvärghamster och musSavic Jerry är en hamsterbur som är anpassad för dvärghamster och möss. Mellanrummet mellan springorna är 6,5 mm vilket gör att den är anpassad för mindre gnagare. Buren har två stora öppningar, en på framsidan och en i taket, för att du enkelt ska kunna komma åt allt i buren när du behöver.Buren kommer med följande burinredning:en plattform med ett hamsterhus och en rutschkanaen vattenflaska som hänger på sidanBuren har två kraftiga handtag som ser till att du kan flytta på buren, med strö och inredning i, på ett enkelt och säkert vis. När buren ska rengöras från grunden så kan taget tas av helt och hållet så att du enkelt kommer åt överallt.Storlek:Längd: 67 cmBredd: 49 cmHöjd: 36,5 cm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024