Marsvinshage för Inomhusbruk - Marsvinshage

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Mycket stilren innehage till marsvin i obehandlat trä och med en praktisk innebalja i plast för enkel rengöring. Produkten är användarvänlig och passar ypperligt att inreda och ha som sovplats till marsvin.

En låsbar lucka finns för att göra det extra säkert kring marsvin eller kan användas som in och utgång när det tillåts. Låt ditt marsvn njuta av att få ströva "fritt" och upptäcka sin omgivning i innehagen.    Mått 100 x 30 x 60 cm Lätt att rengöra.

Stilren design. Lås och lucka. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Hage för hamster - Hage

Hamstrar och smågnagare har ett stort rörelsebehov och uppskattar att få springa av sig utanför buren. I denna hage får hamstern möjlighet att röra sig fritt. Fungerar även bra att sätta ner hamstern i när buren ska städas! Hagen består av 6 delar som vardera är 48x25 cm. När hagen inte används kan den enkelt vikas ihop för att spara plats.  Exkl. leksakerna på bilden. Enkel att sätta upp och ta ner.  Låter hamstern springa av sig utanför buren.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024