Sidan innehåller annonslänkar

Vattenautomat 2 liter - Vattenautomat

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

2-liters elektrisk vattenautomat som genom det rinnande vattnet stimulerar hunden och katten till att dricka mer. Hundar behöver normalt sett få i sig 50 ml vatten per kilo, kroppsvikt och dygn.

Det vill säga att en hund på 30 kg ska dricka ungefär 1,5 liter vatten per dygn. Vid värme, träning eller annan ansträngande aktivitet ökar behovet av vätska.

Katter dricker i normalfall ungefär 20-50 ml vätska per kg kroppsvikt per dygn. OBS! Om katten får mat med extra vatten tillsatt eller burkmat så kommer den att få i sig vatten via maten och dricker inte lika mycket som om den får torrfoder

Tänk på att vid värme eller ansträngade aktivitet så ökar behovet av vätska. OBS! varan utgår, först till kvarn gäller

Om den tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort den och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall Stimulerar katten och hunden till att dricka mer.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Fontäner från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Vattenautomat 2 liter - Vattenautomat

Fontäner från Aveo

Missa inga bra priser på Fontäner från Aveo.
Pixi Vattenfontän - Vit

Fontäner från Catit

Se vad Catit har inom Fontäner.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024