Sidan innehåller annonslänkar

Vattenautomat 2 l - Blå

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

2-liters vattenautomat som genom det rinnande vattnet stimulerar katten eller hunden att dricka mer. Hundar behöver normalt sett få i sig 50 ml vatten per kilo kroppsvikt och dygn.

Det vill säga att en hund på 30 kg ska dricka ungefär 1,5 liter vatten per dygn. Vid värme, träning eller annan ansträngande aktivitet ökar behovet av vätska.

Katter dricker i normalfall ca. 20-50 ml vätska per kg kroppsvikt per dygn alltså lite mindre än en hund.

OBS! Om katten får mat med extra vatten tillsatt eller burkmat så kommer den att få i sig vatten via maten och dricker inte lika mycket som om den får torrfoder Tänk på att vid värme, eller ansträngade aktivitet så ökar behovet av vätska.

Mått 17 x 26.5 x Ø 17.5cm. Stimulerar hunden eller katten att dricka mer. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Fontäner från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Vattenautomat 2 liter - Vattenautomat

Fontäner från Aveo

Missa inga bra priser på Fontäner från Aveo.
Pixi Vattenfontän - Vit

Fontäner från Catit

Se vad Catit har inom Fontäner.

Se gärna också

Vattenfontän Vital Flow - Medium

Vattenfontän som ständigt håller ditt djurs dricksvattnet i cirkulation. Detta ökar dricklusten hos ditt djur och håller vattnet fräscht, kylt och ökar syrehalten i vattnet. Fontänen har en stilren design och är tillverkad av keramik av hög kvalitet. I botten sitter även ett utbytbart kolfilter som rengör vattnet. Fontänen är mycket tyst och har låg energiförbrukning.   Finns i två storlekar:  Small: 0,8 Liter Medium: 1,5 Liter   Extra filter finns att köpa här:  Filter till Vital Flow Håller dicksvattnet fräscht, kylt och syrerikt.  Kolfilter håller vattnet rent. Låg energiförbrukning och tyst.  Ökar ditt djurs dricklust.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024