Sidan innehåller annonslänkar

Produktinformation

Denna produkt kombinerar de positiva egenskaperna hos både Glukosamin och MSM för att erbjuda ett omfattande stöd för din hästs ledhälsa. Det är ett ekonomiskt och effektivt sätt att säkerställa att din häst får den bästa möjliga vården för sina leder.

  Glukosamin är en naturlig förening som finns i broskvävnad och är viktig för att upprätthålla ledernas hälsa och smidighet. Det hjälper till att smörja leder och kan minska obehag som orsakas av slitage eller ålder.MSM (Metylsulfonylmetan) är en organisk svavelförening som fungerar som en kraftfull antioxidant.

Det stödjer kroppens naturliga antiinflammatoriska mekanismer och kan bidra till snabbare återhämtning och mindre obehag i leder och muskler. Ledhälsostöd, hjälper till att smörja och skydda leder.

MSM-tillskott, förbättrar antiinflammatoriska och antioxidanta funktioner. Ekonomiskt val, en allt-i-ett-lösning som är kostnadseffektiv.

Se detaljerad fodergiva på påsens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera. Glukosaminsulfat 2KCl 10,950 mg MSM 2,160 mg Dextros   Maltodextrin   Rapsolja   Näringsinnehåll Procent  Råprotein 10,9% Råoljor och fetter 0,8% Råaska 10,4% Växttråd 0,1% Natrium 0,02% Tillfälle g/dag Mått/dag Startdosering (7-10 dagar) 30 g 2 Underhållsdosering 15 g 1 .

Fodertillskott från andra varumärken

Probiotika fodertillskott - 160 g

Fodertillskott från Svenska Djurapoteket

Visa produkter inom Fodertillskott från Svenska Djurapoteket.
Working Dog Hylaruon Ledtillskott - 3 l

Fodertillskott från Trikem

Här har vi samlat Fodertillskott från Trikem.
Laminaze Pellets Kostillskott Häst - 3 kg

Fodertillskott från NAF

Här har vi samlat Fodertillskott från NAF.
Multivitaminpulver till Sällskapsfåglar - 320 g

Fodertillskott från Imazo

Här har vi samlat Fodertillskott från Imazo.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024