Brit Veterinary Diets Dog Grain Free Ultra-Hypoallergenic (12 kg)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Brit Veterinary Diets Ultra-Hypoallergenic-Ett veterinärfoder för hundar med foderallergiDetta helfoder för hundar är helt glutenfritt och spannmålsfritt och gjort på hydroliserat insektsprotein. Har din hund besvär med matsmältningen och problem med hud och päls? Dessa bekymmer är vanliga vid olika typer av foderallergier och känslighet för vissa typer av protein.

Brit Veterinary Diets Ultra-Hypoallergenic kan ges på veterinärs inrådan för att lugna symptom som dålig mage och hudirritation.Hur fungerar Brit Veterinary Diets Ultra-Hypoallergenic?Basen i detta foder är hydroliserat insektsprotein.  När ett protein genomgår en hydroliseringsprocess bryts det ner till mindre beståndsdelar vilket gör att kroppen inte känner igen det och på så vis skapas ingen reaktion. Därmed lugnas alla symptom som allergin kan orsaka, t.ex klåda.

Ett foder som Ultra-Hypoallergenic kan öka hundens livskvalitet, rådgör med din veterinär för att se om denna hundmat kan passa just din hund!Veterinärfoder för hundar med foderallergiKan motverka lös avföring och klådaInnehåller hydroliserat insektsproteinGlutenfritt och spannmålsfrittKom ihåg att veterinärfoder endast ska ges på inrådan från din veterinär När du väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanstående Mitt djur är undersökt av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.   .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Foderallergi från andra varumärken

Specific Food Allergy Management CDD (7 kg)

Foderallergi från Specific

Visa produkter inom Foderallergi från Specific.
Royal Canin Veterinary Diets Cat Anallergenic (4 kg)

Foderallergi från Royal Canin Veterinary Diets

Missa inga bra priser på Foderallergi från Royal Canin Veterinary Diets.
Brit Veterinary Diet Dog Hypoallergenic Grain Free (12 kg)

Foderallergi från Brit Veterinary Diet

Här har vi samlat Foderallergi från Brit Veterinary Diet.
Purina Pro Plan Veterinary Diets Dog HA Hypoallergenic (11 kg)

Foderallergi från Purina Pro Plan Veterinary Diets

Missa inga bra priser på Foderallergi från Purina Pro Plan Veterinary Diets.
Hill's Prescription Diet Feline z/d Food Sensitivities Original (3 kg)

Foderallergi från Hill's Prescription Diet

Här har vi samlat Foderallergi från Hill's Prescription Diet.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024