Produktinformation

Hurtta Life Savior Eco Hundflytväst OrangeOm du söker en säker och bekväm flytväst för din hund, är Hurtta Life Savior Eco det perfekta valet. Denna flytväst är speciellt designad för att ge din hund den stöd och säkerhet den behöver när den simmar eller är i vattnet.Life Savior Eco är tillverkad av hållbara material som är både återvinningsbara och hållbara.

Flytvästen har en bekväm passform som ger din hund fri rörelse när den simmar, samtidigt som den ger den nödvändigt stöd.Dessutom är Hurtta Life Savior Eco utrustad med en reflexdetalj som gör det enkelt att hitta din hund i mörka områden eller i vatten. Flytvästen har justerbara spännen och en hög krage som ger extra stöd och säkerhet för din hund.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024