Sidan innehåller annonslänkar

Eco-Well Retreat Duvet - Blå / Medium

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Dessa Retreat bäddar är fyllda med 100% återvunnen memory foam i bitar. Bitarna anpassar sig efter din hund och ger ett optimalt stöd och härlig komfort.

Bädden är speciellt lämplig till äldre hundar, hundar som är skadade eller hundar med ledproblem men den passar alldeles utmärkt även till hundar som bara behöver lite extra support och ligga mjukt och skönt. Innerkudden är tillverkad av vattentåligt tyg som gör att smuts och vatten inte kommer in i kudden.

Överdraget går att ta av och tvättas separat. Produkten erbjuds i 2 färger och följande storlekar Medium     71 x 98 cm Large     87 x 138 cm Mjuk och härlig bädd som anpassar sig efter hundens kropp .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Fällar från andra varumärken

Upp till 21% rabatt
Vetbed Non-Slip Grå med mönster - XL

Fällar från Aveo

Här har vi samlat Fällar från Aveo.
Vetbed - grå - XL

Fällar från Vetbed

Utforska allt inom Fällar från Vetbed.
Mörkblå fäll - Medium

Fällar från Trixie

Se vad Trixie har inom Fällar.
Eco-Well Retreat Duvet - Blå / Large

Fällar från Danish Design

Visa produkter inom Fällar från Danish Design.
Recovery Blanket för hund - Grå / 70x100cm

Fällar från PAIKKA

Se produkter inom Fällar från PAIKKA.

Se gärna också

Vetbed Non-Slip Grå med mönster - L -20%

Bädd med förmåga att hålla värmen för att ge ett riktigt mysigt sovställe åt din hund. Vetbed är tillverkad av en speciell sorts polyester som är fysiskt och kemiskt olika alla andra hundfällar på marknaden. Den består av ett konstfibermaterial med unika dräneringsegenskaper, samt har en utmärkt förmåga att hålla värmen. En hund sover ungefär 16 timmar per dygn och en valp behöver oftast sova ännu mer. Hunden behöver en trygg sovplats då det är där den ska kunna slappna av, vila i lugn och ro och sova bekvämt efter härliga promenader. Placera hundsängen där det är lugnt, tyst och dragfritt och låt gärna hunden ha lite uppsikt över hemmet. OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om en bädd tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort den och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall Produkten erbjuds i följande storlekar: S     66 x 51 cm. M     92 x 61 cm. L     102 x 176 cm. XL   137 x 76 cm. Hygieniskt, går att maskintvätta. Halkskydd.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024