Brit Veterinary Diet Dog Diabetes Grain Free (12 kg)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Balanserat veterinärfoder för hundar som har diabetesDetta veterinärfoder från Brit Veterinary är noga anpassat för vuxna hundar med diabetes. Diabetes (diabetes mellitus) är en sjukdom där kroppen saknar tillräckligt med insulin eller där den inte svarar  på insulin.

Detta kan ha allvarliga konsekvenser om korrekt behandling inte ges i tid.Bibehåll din hunds goda hälsa med Brits specifikt anpassade veterinärfoder!Brit Veterinary Diet Dog Diabetic Grain Free ska alltid ges i  samråd med veterinär och enligt rekommendation under 6 månaders tid Servera fodret 3 gånger om dagen i små portioner för att hålla en jämn blodsockernivå.

Hunden ska följas upp kontinuerligt under tiden den står på denna diet för att säkerställa att blodsockernivåer och vikt hålls i god balans och för att kontrollera allmänhälsan. Hunden  får inte fodras med något annat foder eller andra former av mat eller godis.

Hundar med diabetes är väldigt känsliga och måste hållas på en  balanserad och väl sammansatt  diet för att den inte symptom ska uppstå.Detta anpassade hundfoder innehåller flera kosttillskott och berikande födoämnen för att säkerställa att näringsbehovet täcks. Det innehåller b.laHög andel antioxidanter för att minimera oxidativ stressKelp som innehåller prebiotisk fiberPsylliumfrö-Tillför en hög andel fiber och ger en bra mättnadskänslaHavtorn som stöttar immunförsvaretFodret ör helt fritt från spannmål och sojaDetta veterinärfoder innehåller en hög andel protein på hela 46%  som är baserat på kalkon och ärtor.

Det har samtidigt en balanserad fetthalt med låg andel sockerarter. Självklart är det mycket smakligt för att din hund ska kunna leva ett hälsosamt liv samtidigt som den kan njuta av sin mat!Kom ihåg att veterinärfoder endast ska ges på inrådan från din veterinär

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Diabetes från andra varumärken

Royal Canin Veterinary Diets Dog Weight Management Diabetic 7 kg

Diabetes från Royal Canin Veterinary Diets

Visa produkter inom Diabetes från Royal Canin Veterinary Diets.
Hill's Prescription Diet Feline m/d Diabetes Care Chicken (3 kg)

Diabetes från Hill's Prescription Diet

Utforska allt inom Diabetes från Hill's Prescription Diet.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024