Sidan innehåller annonslänkar

Cykelvagn Röd - Large

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Denna cykelvagn är tillverkad av slitstarkt nylon med front- och bakdörr. Den smarta konstruktionen gör det möjligt att enkelt vika ihop vagnen för att bespara plats vid transport eller förvaring. Inne i vagnen finns ett kort integrerat koppel som hindrar hunden från att hoppa ut. På sidorna av vagnen sitter nät som skapar en god luftcirkulation inne i vagnen.

Andra funktioner som reflexer, vadderad botten och dragkrok ingår också.   Finns i dessa storlekar Small, för hundar upp till 15 kg och har yttermått B53 x H60 x L60 cm, innermått B36 x H 34 x L57 cm.

Totallängd med fäste 117 cm. Vagnens vikt 9,5 kg.  Medium, för hundar upp till 22 kg och har yttermått B63 x H68 x L75 cm, innemått B43 x H45 x L73 cm.

Totallängd med fäste 137 cm. Vagnens vikt 11 kg.

Large för hundar upp till 30 kg och har yttermått B75 x H86 x L80 cm, innemått B58 x H52 x H79 cm. Totallängd med fäste 145 cm.

Vagnens vikt 13 kg. Cykelvagn som enkelt kan vikas ihop för platsbesparing.  Nätsidorna ger god luftcirkulation för hunden.  Front- och bakdörr.    Extra fäste till vagnen hittar du här Xtra fäste .

Produktbeskrivning

En cykelvagn är en utmärkt lösning för den som behöver ta med sig extra last på cykeln eller transportera barn på ett smidigt och säkert sätt. Cykelvagnar finns i olika storlekar och modeller, från enkla vagnar för packning till mer avancerade vagnar med plats för två barn.

Fördelar med cykelvagnar

  • Extra utrymme: Cykelvagnar ger extra utrymme för att transportera saker på cykeln, vilket kan vara särskilt användbart när du behöver ta med dig tung eller stor last som inte ryms på pakethållaren.
  • Säkerhet: Cykelvagnar är konstruerade för att vara stabila och säkra när de används korrekt. De är också utrustade med reflexer och andra säkerhetsfunktioner för att göra dem synliga i trafiken.
  • Komfort: Cykelvagnar är oftast utrustade med fjädring och justerbara säten för att ge en bekväm åktur, både för cyklisten och eventuella passagerare.
  • Miljövänliga: Cykelvagnar är en miljövänlig transportlösning som inte genererar utsläpp och inte kräver bränsle.

Användningsområden för cykelvagnar

Cykelvagnar är särskilt användbara för följande ändamål:

  • Transport av packning: Cykelvagnar ger extra utrymme för att ta med sig packning på cykelturer, oavsett om det gäller dagsturer eller längre cykelresor.
  • Barntransport: Cykelvagnar är ett säkert och bekvämt sätt att transportera barn på cykeln, särskilt för korta resor som att skjutsa barn till skolan.
  • Djurförflyttning: Cykelvagnar kan också användas för att transportera husdjur på ett säkert och bekvämt sätt.

Sammanfattningsvis är cykelvagnar en användbar, säker och miljövänlig lösning för att ta med sig extra last på cykeln eller transportera barn och husdjur på ett bekvämt och säkert sätt.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024