Sidan innehåller annonslänkar

Cykelvagn Quickfold - Small

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Detta är en smart och smidig cykelvagn som även går att omvandla till en joggingvagn genom att enkelt montera ett stödhjul som köps separat (du hittar hjulet här Jogger framhjul). Vagnen har en funktionell konstruktion som gör den enkel att vika ihop för att spara plats vid transport eller förvaring.

Cykelvagnen har många smarta funtioner som ökar bekvämligheten för både husse och hund. På sidorna av vagnen sitter nät som skapar en god luftcirkulation inne i vagnen.

Sidorna kan även täckas över med regnskydd när ovädret är framme. Bakpå vagnen finns gott om förvarings-fickor för allt som behövs under dagens utflykt.

Andra funktioner som justerbart handtag, reflexer, parkeringsbroms och dragkrok ingår också.    Produkten erbjuds i följande storlekar Small     58 x 93 x 74 cm, totallängd med fäste 114 cm. Passar hundar upp till 15 kg.

Medium  63 x 95 x 90 cm, totallängd med fäste 132 cm. Passar hundar upp till 22 kg.

Large     74 x 95 x 103 cm, totallängd med fäste 143 cm. Passar hundar upp till 30 kg.

Produktbeskrivning

En cykelvagn är en utmärkt lösning för den som behöver ta med sig extra last på cykeln eller transportera barn på ett smidigt och säkert sätt. Cykelvagnar finns i olika storlekar och modeller, från enkla vagnar för packning till mer avancerade vagnar med plats för två barn.

Fördelar med cykelvagnar

  • Extra utrymme: Cykelvagnar ger extra utrymme för att transportera saker på cykeln, vilket kan vara särskilt användbart när du behöver ta med dig tung eller stor last som inte ryms på pakethållaren.
  • Säkerhet: Cykelvagnar är konstruerade för att vara stabila och säkra när de används korrekt. De är också utrustade med reflexer och andra säkerhetsfunktioner för att göra dem synliga i trafiken.
  • Komfort: Cykelvagnar är oftast utrustade med fjädring och justerbara säten för att ge en bekväm åktur, både för cyklisten och eventuella passagerare.
  • Miljövänliga: Cykelvagnar är en miljövänlig transportlösning som inte genererar utsläpp och inte kräver bränsle.

Användningsområden för cykelvagnar

Cykelvagnar är särskilt användbara för följande ändamål:

  • Transport av packning: Cykelvagnar ger extra utrymme för att ta med sig packning på cykelturer, oavsett om det gäller dagsturer eller längre cykelresor.
  • Barntransport: Cykelvagnar är ett säkert och bekvämt sätt att transportera barn på cykeln, särskilt för korta resor som att skjutsa barn till skolan.
  • Djurförflyttning: Cykelvagnar kan också användas för att transportera husdjur på ett säkert och bekvämt sätt.

Sammanfattningsvis är cykelvagnar en användbar, säker och miljövänlig lösning för att ta med sig extra last på cykeln eller transportera barn och husdjur på ett bekvämt och säkert sätt.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024