Sidan innehåller annonslänkar

Carefresh Burspån Gnagare - Vit 50 L

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Denna naturliga produkt som är ett burspån är utformad för att skapa en bekväm och torr livsmiljö för ditt husdjur. Tillverkad av pappersmassa, en naturlig resurs så erbjuder det en giftfri och dammfri produkt som inte färgar av sig.

Den har en förbättrad luktkontroll och absorptionsförmåga och burspånet kan absorbera tre gånger sin vikt i vätska, vilket håller ditt husdjurs hem torrt och bekvämt. Dessutom är produkten 100% biologiskt nedbrytbar och komposterbar, vilket gör den till ett miljövänligt val.

  Dekorera ditt husdjurs bur med lite färg och stil genom att välja mellan olika färger som naturlig, vit, eller konfetti. Denna produkt erbjuder inte bara funktionalitet utan också estetik som kan anpassas efter ditt husdjurs personlighet och ditt hem.

Naturlig pappersmassa. Luktkontroll.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Clean & Cozy Pappersströ till Smådjur - Extreme Odor Control 40 L

Kaytee Clean & Cozy pappersströ är ett supermjukt bottenströ som finns i flera olika färger. Det är både fluffigt och mjukt och uppmuntrar den lille gnagaren att gräva eller bygga bo, samtidigt som det absorberar 2 gånger mer vätska än träspån. Dess absorberande förmåga gör att det luktar mindre, och dessutom är Clean & Cozy 99% dammfri.   Produkten erbjuds i följande varianter och storlekar: Vit pappersströ, storlekar 24,6 L & 49,2 L Natural pappersströ, storlekar 24,6 L & 49,2 L Confetti pappersströ, storlekar 24,6 L & 49,2 L Extreme Odor Control pappersströ, storlekar 24,6 L & 40 L Garanterad luktkontroll 99% dammfri för en renare bur Säker för alla husdjur

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024