Djurvagn för hund och katt - Djurvagn

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En mysig och lättmanövrerad djurvagn som snabbt och enkelt kan vikas ihop för att spara plats. Denna vagn passar perfekt för gamla, sjuka eller unga djur som inte har energi att gå längre sträckor.

Insidan av vagnen är stor och rymlig för djuret och har en skyddande sufflett med bitstarkt skyddsnät som ger god liftcirkulation och sikt utåt. Djurvagnen är utrustad med allt som kan tänkas behövas under dagens utflykt.

Under vagnen finns en stor och rymlig förvaringskorg. På handtaget finns även plats för mindre förvaring samt mugghållare. Inne i vagnen finns två korta koppel som hindrar djuret från att hoppa ut.  Liggdelens mått 33 x 55 x 53 cm  Vagnens mått utfälld 47 x 100 x 80 cm  Viktkapacitet på 15 kg.  Tillverkad av polyester som är enkel att rengöra.  Enkel att vika ihop. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Burar och Väskor från andra varumärken

Travel Cage - Giant

Burar och Väskor från Pluto Premium

Här har vi samlat Burar och Väskor från Pluto Premium.
Cat Protect kattnät - Xlarge

Burar och Väskor från Trixie

Visa produkter inom Burar och Väskor från Trixie.

Se gärna också

Cat Protect kattnät - Small

Cat Protect är ett skyddsnät som hindrar din katt från att smita ut genom fönster eller från balkongen. Nätet är vädertåligt och är tillverkat med invävd vajer som gör det bittåligt. Fungerar för både inom- och utomhusbruk. Nätet består av knutna maskor som är 3 x 3 cm. Olivgrön färg. Finns i fem olika storlekar: Xsmall: 2 x 1,5 meter  Small: 3 x 2 meter Medium: 4 x 3 meter Large: 6 x 3 meter  Xlarge: 8 x 3 meter  Bitsäkert.  Vädertåligt.  Enkelt att montera.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024