Sidan innehåller annonslänkar

Car Harness Hundsele - S

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Rukka Pets Car Harness Hundsele för bilresor erbjuder hållbarhet och säkerhet för din hund. Selen har en ögla på baksidan för att fästa säkerhetsbältet och en D-ring för extra säkerhetsbältesfäste eller för att koppla en koppel.

Selen hjälper till att hålla din hund säker och säkrad vid plötsliga rörelser under bilfärden. Denna vadderade sele är enkel att ta på, bekväm att bära och kommer med justerbar halslinning och bröstomfång för en optimal passform.

De två metallspännena gör selen snabb och enkel att fästa. Dessutom fördelar den breda bröstplattan trycket jämnt över hundens bröstkorg, vilket gör att den sitter ergonomiskt och skönt.

Selen har reflekterande detaljer för bättre synlighet och tillverkas av polyester och polyamid. För bästa vård och underhåll rekommenderas tvätt separat.

Justerbar hals och bröst. Reflekterande detaljer.

Hållbara metallspännen. Storlek Bröstmått (cm) Bandbredd (mm) Viktbegränsning (kg) S 40-55 20 Mindre än 55 M 55-75 25 Mindre än 60 L 65-80 25 Mindre än 60 .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024