Sidan innehåller annonslänkar

AllSafe Harness Krocktestad Bilsele - L

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Bilsele från MIMSafe till transport av din hund i baksätet. Selen är krocktestad, fungerar i alla bilar samt tillåter hunden att ligga ner eller sitta upp under färden.

Den reflekterande selen är gjord i vadderat nylon och är fullt justerbar för att passa just din hunds individuella mått, vilket ger en ökat säkerhet.  Storlek sele Vikt hund (kg) S 0 - 15 kg M 15 - 30 kg L 30 - 55 kg XL >55 kg    En av de säkraste selarna i världen som dessutom är krocktestad. Lätt att klä på och av, ergonomisk utformning.

Justerbar för att passa just din hunds individuella mått. Tillåter hunden att sitta upp eller ligga ned under transporten. .

Bilselar från andra varumärken

Car Harness Hundsele - L

Bilselar från Rukka Pets

Här har vi samlat Bilselar från Rukka Pets.
Ezydog Drive Harness Bilsele - Large

Bilselar från Imazo

Här har vi samlat Bilselar från Imazo.
AllSafe Harness Krocktestad Bilsele - L

Bilselar från MIMsafe

Utforska allt inom Bilselar från MIMsafe.

Se gärna också

Ezydog Drive Harness Bilsele - Large

Bilsele till hundar för transport i baksätet på din bil. Selen anspassas efter hundens mått en gång för att sedan smidigt kunna kläs på och av innan bilfärd och är en av de säkraste bilselarna på marknaden. För att sätta fast selen i bilbaksätet träs ett existerande bilbälte igenom avsedda remmar och kopplas samman med låset för bilbältet som finns vid sätet. Selen uppfyller krav för bilselar i både Europa, USA och Australien.    När val av storlek för bilsele väljs, så prioriteras måtten för omkretsen kring bog det ger det bästa riktmåttet för val av storlek.  Smidig teknologi för anpassning av sele till din hund. Säker och hållbar sele som används utan krångel. Kan användas som promenadsele när ni går ut ur bilen, inget byte av sele krävs.  Storlek sele Mått (bröstomfång) Vikt hund (kg) S 28 - 64 cm 6 -25 kg M 38 - 86 cm 15 - 29 kg L 49 - 106 cm >29 kg

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024