Bilsäte med vaddering för hund - Bilsäte för hund

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Detta är ett bilsäte med mjuk vaddering för hund som gör bilresan säkrare och bekvämare för din fyrbenta vän. Sätet säkras enkelt fast med hjälp av remmar som spänns runt bilsätet.

Denna stol skyddar även din bil från smuts, klösmärken och annat som kan orsakas av tassar och klor.    Observera att det är lag att hunden/katten måste vara fastspänd under bilresan. Därför måste bilsele eller universalfäste (om du redan har sele) köpas till.

Vi erbjuder dessa varianter Bilsele Dog Protect,Bilsele eller Universalfäste.   Bilstolen har måtten 50x40x50 cm.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Bilsäte Enkel och Dubbel Dyna till Hund - Dubbel

Denna bilsätesdyna är en praktisk och elegant lösning för att göra bilresor bekvämare för ditt husdjur. Den är utrustad med en öppning för säkerhetsbältet, vilket gör att du kan säkra ditt husdjur på plats. Med två öglor för att fästa vid sätet, håller denna dyna sig på plats under resan.   Det avtagbara överdraget gör rengöring enkelt och kan handtvättas vid behov. Den svarta färgen ger en neutral och sofistikerad look som passar de flesta bilinteriörer. Finns både som enkel och dubbel dyna för att passa dina behov.  Säkerhetsbältesöppning. Avtagbart överdrag. Handtvättbar. Enkeldyna 61 × 10 × 50 cm Dubbeldyna 95 × 10 × 50 cm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024