Sidan innehåller annonslänkar

Trixie Bil Skyddsnät Silver & Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Bilgaller som är justerbartSe till att skydda din hund och dig själv genom att ha ett bilgaller mellan bagage och övrigt utrymme i bilen. Med ett bilgaller så kan du fortfarande använda bagaget fulla potential.

detta bilgaller ifrån trixe är justerbart och är tillverkat av aluminium och plast. Se till att fästa din hund med en certifierad bilsele för hund för din hund och din egen säkerhet.

Bilburar från andra varumärken

Artfex Hundbur (L)

Bilburar från Artfex

Utforska allt inom Bilburar från Artfex.
4Pets ECO 3 Bilbur (L)

Bilburar från 4Pets

Visa produkter inom Bilburar från 4Pets.
Trixie Bil Skyddsnät Silver & Svart

Bilburar från Trixie

Visa produkter inom Bilburar från Trixie.
Mim Care2 Transportbur Gul (Grå  Medium)

Bilburar från MiM

Visa produkter inom Bilburar från MiM.

Se gärna också

Artfex Hundbur (M)

Artfex HundburSäker, krocktestad och bekväm - Transportburen från Artfex får bäst i test av Tekninkens världDenna storfavorit från Artfex har både en evakueringslucka och gasdämpare för luckan. Buren är skrammelfri och är försedd med ett lås på framsidan, 2 nycklar medföljer.Artfex transportbur är krocksäker i kombination med säkerhetsselen som säljes separat.Välj vilken sida du vill ha transportburen och montera därefter enkelt upp den. Din hund kommer att älska att ligga och mysa tryggt i sin bur medan ni är ute på vägarna.Visste du att en del hundar faktiskt blir lugnare i bilen när dem sitter i en transportbur? Dem flesta hundarna lägger sig till rätta och vilar direkt när dem hoppar in i hundburen.Artfex singelbur fick Bäst i Test av Teknikens Värld i deras hundburstest 2016. Se enfilmsnutt hur buren ser ut och fugerar HÄREgenskaper Artfex HundburEvakueringslucka Gasdämpare för luckanSäker transportbur för hundVunnti bäst i testFinns i flera storlekar Medföljer:1 gasdämpare1 låskolv + 2 nycklar2 spännbandMonteringsanvisning

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024