Sidan innehåller annonslänkar
MiM

Mim Care2 Transportbur Gul (Grå Medium)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

EgenskaperMim Care² har genomgått krocktest enligt samma metod för testning som görs för bilbarnstolar ECE R44, som utförs vid RISE Research Institutes of Sweden. Care² är patenterad och tillverkad av strängsprutad aluminium och splittersäker nylonplast som tål stora temperaturvariationer utan att hållfastheten påverkas.

Care2 har en sluttande konstruktion som ger buren dess energiabsorberande deformationsegenskaper och risken för skador minskar vid en kollision. Dubbla dörrar i armerad och förstärkt plast garanterar bästa tänkbara hållfasthet.

Den har ett praktiskt och bekvämt handtag och en integrerad termometerpå sidan som visar tempersturen i både Celsius och Fahrenheit, så du kan ha koll att det inte blir för varmt för ditt djur i buren.Med sina fasta bältespunkter monteras buren enkelt med hjälp av bilens säkerhetsbältet. Care² passar lika bra fram som i baksätet, och du behöver inte koppla bort krockkudden om den står i framsätet.

Placering i fordonets bagageutrymme får endast ske om buren inte placeras i fordonets deformationszon. Finns i 2 storlekar och 2 färger, hitta den som passar just er bäst.Maxvikt på husdjuretI medium buren är högsta vikten 5 kgI large buren är högsta vikten 9 kgAnvändningEn krocktestad husdjursbur för bilen för en säker och laglig transport av husdjur.

Retur- och ångerrätt 30 dagars retur- och ångerrätt i originalförpackning. Detta innebär att om du som kund monterar buren och sedan ångrar dig eller att buren inte passar i bilen, måste den paketeras på samma sätt som när ni mottog den.

Bilburar från andra varumärken

Artfex Hundbur (L)

Bilburar från Artfex

Utforska allt inom Bilburar från Artfex.
4Pets ECO 3 Bilbur (L)

Bilburar från 4Pets

Visa produkter inom Bilburar från 4Pets.
Trixie Bil Skyddsnät Silver & Svart

Bilburar från Trixie

Visa produkter inom Bilburar från Trixie.
Mim Care2 Transportbur Gul (Grå  Medium)

Bilburar från MiM

Visa produkter inom Bilburar från MiM.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024