Sidan innehåller annonslänkar

Lastgaller till bil - Lastgaller för bil

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lastgaller för bil som gör transport av djur och föremål i bagageutrymmet säkrare. Gallret fästs enkelt bakom nackstödet och är fullt justerbart i både bredd och höjd vilket gör att det passar för de flesta bilmodeller.

Då gallret är tillverkat av plast och aluminium hålls även vikten nere.    Höjd 34-48 cm, Bredd 96-163 cm Ökar säkerheten för både människor och djur i bilen.  Enkelt att montera upp och ner.  Fullt justerbar i bredd och höjd. .

Bilburar från andra varumärken

Artfex Hundbur (L)

Bilburar från Artfex

Utforska allt inom Bilburar från Artfex.
4Pets ECO 3 Bilbur (L)

Bilburar från 4Pets

Visa produkter inom Bilburar från 4Pets.
Trixie Bil Skyddsnät Silver & Svart

Bilburar från Trixie

Visa produkter inom Bilburar från Trixie.
Mim Care2 Transportbur Gul (Grå  Medium)

Bilburar från MiM

Visa produkter inom Bilburar från MiM.

Se gärna också

Trixie Bilbur Dubbel Aluminium 93x88x69 cm

Trixie dubbel hundbur i aluminium - Säker och bekväm transport för två hundarTrixie dubbel hundbur i aluminium, är en robust och säker bil- transportbur som är perfekt för två hundar.Buren är tillverkad av en stark, stabil aluminiumram och har en avtagbar avdelare som gör att du kan använda den för en eller två hundar.Trixie dubbel hundbur har breda, luftiga galler som ger god ventilation och utsikt för hundarna. Det har också en säkerhetslås och velcroband som håller buren på plats i bilen. Buren levereras med en avtagbar och tvättbar madrass.Letar du hundbur och transportburar till bilen? Trixie dubbel hundbur: Säker och bekväm transport för två hundarRobust och säkerAvtagbar avdelare för en eller två hundarBreda, luftiga gallerSäkerhetslås och velcrobandAvtagbar och tvättbar madrass

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024