Sidan innehåller annonslänkar

4Pets ECO 4 Bilbur (S)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

4Pets ECO 4 BilburDetta är en krocktestad och godkänd bilbur i två storlekar, som passar för hundar av stora raser såsom Rottweiler eller Hovawart. Kika på specifikationerna längre ned för att hitta den storleken som passar bäst för din hund.Buren har trägolv och hörn som är förstärkta med fiberglas.

Bilburar från andra varumärken

Upp till 15% rabatt
Lastgaller till bil - Lastgaller för bil

Bilburar från Trixie

Här har vi samlat Bilburar från Trixie.
Artfex Hundbur (L)

Bilburar från Artfex

Utforska allt inom Bilburar från Artfex.
4Pets ECO 3 Bilbur (L)

Bilburar från 4Pets

Visa produkter inom Bilburar från 4Pets.

Se gärna också

Trixie Bilbur Aluminium Svart (L)

Trixie hundbur i aluminium - Säker och bekväm transport för din hundTrixie hundbur i aluminium är en robust och lättbur som är perfekt när din hund skall åka med i bilen. Buren har en stabil aluminiumram och breda, luftiga galler som ger god ventilation och utsikt för hunden. Det har också en säkerhetslås och velcroband som håller buren på plats i bilen.Trixie hundbur i aluminium levereras med en avtagbar och tvättbar madrass.Letar du efter en säker hundbur i aluminium? -Trixie hundbur i aluminium!Säker och bekväm transport för din hundRobust och lätt transportburBreda, luftiga gallerSäkerhetslås och velcrobandAvtagbar och tvättbar madrassSpecifikationer Trixie hundbur i aluminium:Storlek: Finns i fyra storlekarFärg: SvartMaterial: AluminiumStorlekar:S: Bredd 48 x Höjd 56 x Djup 61 cm, rekommenderad storlek t.ex. jackrussellterrier, dvärgpinscherM: Bredd 55 x Höjd 61 x Djup 74 cm, rekommenderad storlek t.ex. whippet, basenji, beagle, rävterrierM-L: Bredd 61 x Höjd 65 x Djup 86 cm, rekommenderad storlek t.ex. bordercollie, pinscher, collie, australisk herdehundL: Bredd 92 x Höjd 64 x Djup 78 cm, rekommenderad storlek t.ex. labrador retriever, boxer, setter, stort pudel

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024