Produktinformation

Optimal säkerhet och komfort med Hurtta Travel Harness ECO Bilsele SvartDenna sele är tillverkad av robusta material såsom PES, neopren, nylon, rostfritt och stål. En inbyggd reflex ökar synligheten under mörka förhållanden, perfekt för kvällspromenader efter resan.

Selen är även utrustad med ett praktiskt handtag på ryggen sam en praktisk D-ring så att du enkelt kan koppla hunden när ni lämnar bilen. Den är dessutom enkel att ta av- och på -Praktiskt!Hurtta Travel Harness ECO Bilsele Svart har extra slitstarka partier runt halsen under magen och över ryggen för maximal stabilitet och säkerhet.Hurtta Travel Harness ECO Bilsele Svart fästes enkelt i bilbältet och passar nästan alla bilmodeller Den är tillverkad av upp till 40% återvunnet material, vilket gör den till ett bra val både för din hund och miljön. Välj rätt storlek med hjälp av vår storleksguide, och anpassa selen efter din hunds kroppstyp.

Bilbälte hund från andra varumärken

MiM All Safe Bilsele (XL)

Bilbälte hund från MiM

Missa inga bra priser på Bilbälte hund från MiM.
Trixie Bilstol för Hund

Bilbälte hund från Trixie

Missa inga bra priser på Bilbälte hund från Trixie.
Hurtta Travel Harness ECO Bilsele Svart (10-20 kg)

Bilbälte hund från Hurtta

Visa produkter inom Bilbälte hund från Hurtta.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024