Sidan innehåller annonslänkar

Feliway Optimum Refill - 3 x 48 ml

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Refill till Feliway Optimum doftavgivare med feromoner som hjälper katter att vara trygga och harmoniska samt motverkar orosbeteenden som att kissa inne, klösa på möbler, gömma sig eller bråk mellan katter. Feliway Optimum är den nya generationen feromoner som täcker in alla vardagssituationer.

  Nyckeln är nya unika feromonsammansättning som är baserad på kattens naturliga feromoner. Via en doftavgivare får katten tydliga trygghetsbudskap på ”feromonspråket”, som minskar kattens oro och gör den tryggare.

Används både inför händelser som kan vara jobbiga för din katt, vid konflikter mellan katter och som en vardagshjälp om din katt är skygg, känslig eller rädd. En doftavgivare täcker en yta upp till 70 m2.

Hjälper katten att vara trygg Motverkar orosbeteenden Ta av korken på refillflaskan och skruva fast flaskan på doftavgivaren. Sätt doftavgivaren i översta uttaget på vägguttaget.

Flaskan ska hänga nedanför ”bollen” på doftavgivaren. Låt doftavgivaren vara inkopplad hela tiden.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Beteende från andra varumärken

Zylkene Kapslar - 450 mg

Beteende från Zylkene

Här har vi samlat Beteende från Zylkene.
Feliway Classic Refill - 3 x 48 ml

Beteende från Feliway

Se vad Feliway har inom Beteende.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024