Sidan innehåller annonslänkar

Feliway Friends Refill - 3 x 48 ml

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Refill till Feliway Friends doftavgivare som hjälper att minska spänningar mellan katter och får dom att trivas tillsammans. Motverkar och minskar bråk mellan katter.

Feliway Friends Doftavgivare ger katten tydliga trygghetsbudskap på ”feromonspråket”, som minskar kattens oro och gör den tryggare. En doftavgivare täcker en yta upp till 70 m2.

Doftavgivaren är enkel att använda och har dokumenterad effekt i flera vetenskapliga studier samt är naturligt för katten. Motverkar och minskar bråk Naturliga harmoniferomoner Refill till doftavgivare Ta av korken på refillflaskan och skruva fast flaskan på doftavgivaren.

Sätt doftavgivaren i översta uttaget på vägguttaget. Flaskan ska hänga nedanför ”bollen” på doftavgivaren.

Låt doftavgivaren vara inkopplad hela tiden. Byt refill varje månad. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Beteende från andra varumärken

Zylkene Kapslar - 450 mg

Beteende från Zylkene

Här har vi samlat Beteende från Zylkene.
Feliway Classic Refill - 3 x 48 ml

Beteende från Feliway

Se vad Feliway har inom Beteende.

Se gärna också

MULTIVA® Calming - Liten hund

Multiva® Calming är ett kosttillskott som främjar ett tillstånd av lugn hos katter och hundar med oro och/eller stressproblem. Produkten tillåter djuret att anpassa sig bättre till den aktuella stressfaktorn samt minska förekomsten av oönskade beteenden.   Kosttillskottet kan brukas både för tillfällig användning (resor, veterinärbesök, fyrverkerier) eller som långsiktig behandling (längre perioder av ensamhet, separationsångest, byte av bostad). Produkten kommer inte påverka energinivån eller personligheten på ditt djur och är säker att använda då det inte finns några dokumenterade biverkningar. Passar alla raser och åldrar.  Hjälper hund och katt att hantera stressiga situationer. Ger en avslappnande känsla för djuret utan dåsighet. Öljäst   Hydroliserad kycklinglever   Glycerol   Rapsolja   Sojalecitin   Maltodextrin   Natriumalginat   Kalciumsulfat   L-Theanin   Calostrum lugnande komplex    Propionsyra   Naturlig tokoferolblandning   Katt och mindre hund 1 tuggbit/dag/10 kg kroppsvikt Mellan och stor hund 1 tuggbit/dag/20 kg kroppsvikt   Produkten ska ges en halvtimme till en timme före uppkomsten av stressfaktor. För tillfällig användning i episoder av svår stress (t.ex. fyrverkerier, resor) kan dosen fördubblas eller tredubblas säkert. Vid långvarig stress (t.ex. separationsångest) kan det vara nödvändigt att upprepa dosen var 8-12 timmar.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024