Sidan innehåller annonslänkar

Feliway Classic Refill - 3 x 48 ml

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Refill till Feliway doftavgivare med feromoner som hjälper katter att vara trygga och harmoniska. Motverkar orosbeteenden som att kissa inne, klösa på möbler, gömma sig eller bråk mellan katter.

Via en doftavgivare får katten tydliga trygghetsbudskap på ”feromonspråket”, som minskar kattens oro och gör katten tryggare. Används både inför händelser som kan vara jobbiga för din katt, vid konflikter mellan katter och som en vardagshjälp om din katt är skygg, känslig eller rädd.

En doftavgivare täcker en yta upp till 70 m2.Enkelt att använda, har dokumenterad effekt i flera vetenskapliga studier och är naturligt för katten. Används och rekommenderas av veterinärer och experter på kattbeteende.

  Obs denna produkt kan endast beställas med Postnord ombud. Skulle du placera order med annat frakbolag så tar vi oss rätten att ändra.

Hjälper katten att vara trygg Motverkar orosbeteenden Ta av korken på refillflaskan och skruva fast flaskan på doftavgivaren. Sätt doftavgivaren i översta uttaget på vägguttaget.

Flaskan ska hänga nedanför ”bollen” på doftavgivaren. Låt doftavgivaren vara inkopplad hela tiden.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Beteende från andra varumärken

Zylkene Kapslar - 450 mg

Beteende från Zylkene

Här har vi samlat Beteende från Zylkene.
Feliway Classic Refill - 3 x 48 ml

Beteende från Feliway

Se vad Feliway har inom Beteende.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024