Allevyn Gentle Non-Brodered Vidhäftande Skumförband - 10 x 10 cm (10 st)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Allevyn Gentle Non-Brodered är ett mångsidigt silikonbaserat vidhäftande skumförband utformat för att hantera lätt till måttligt vätskande sår samt för att förebygga uppkomsten trycksår. Detta förband är lämpligt för flera typer av sår och kombinerar en hög andningsbar film, en absorberande hydrocellulär skumkärna och ett silikonbaserat vidhäftningslager utan kant som är skonsamt mot huden.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Soffban Polster - 20 cm x 2,7 m

Ett formbart och mjuk polster som skyddar huden och kan användas som polstring (vaddering) under gipsförband. Polstret är lätt att riva av vilket gör den enkel att använda. Soffban har hög materialtäthet som ger utmärkt polstring (vaddering) och skydd, och den minskar risken för hudirritationer, skav och trycksår. Den är även vattentålig och låter fukt och vatten rinna av/dunsta samtidigt som det behåller sin vadderingsförmåga.   Produkten erbjuds i följande storlekar: 5 cm x 2,73 m 7,5 cm x 2,73 m 10 cm x 2,73 m 15 cm x 2,73 m 20 cm x 2,73 m

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024