Sidan innehåller annonslänkar

Eheim Innerfilter 2252

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Eheim Innerfilter 2252Tyst akvariepump som filtrerar vattnet och ger det en naturlig cirkulation och syreDen populära akvariefiltret från Eheim är kanske det bästa filtret om du vill få vattencirkulation och samtidigt berika ditt akvariums vattnet med syre.Justerbar vattenstyrkaMed hjälp av utflödesmunstycken kan du enkelt bestämma vattnets rörelse. Och du kan reglera syretillförseln med diffusorn.Denna produkt har en modulär konstruktion.

På så sätt kan du enkelt justera och utöka filtervolymen. För att rengöra eller byta filter tar du helt enkelt bort de enskilda modulerna.Det finns 2 moduler båda kommer fullt utrustade, redo att användas.Egenskaper Eheim Innerfilter 2252Berika ditt akvariums vattnet med syre.Reglerbar vattencirkulations styrka2 moduler .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Akvariefilter från andra varumärken

JBL ProSilent a200 Luftpump

Akvariefilter från JBL

Här har vi samlat Akvariefilter från JBL.
Eheim Innerfilter 2252

Akvariefilter från Eheim

Visa produkter inom Akvariefilter från Eheim.

Se gärna också

Eheim 2008 Innerfilter

Eheim 2008 InnerfilterHåll ditt akvarium rent med hjälp av Eheim 2008 innerfilter. Det är ett praktiskt filter som är enkelt att fästa i tanken medhjälp av sugpropparna i nederkant av filtret.Denna modell passar för akvarium upp till 60 Liter.Det speciella denna modell är att filterkapseln tillsammans med dess patron kan tas bort från ovan, medan pumpenheten sitter kvar i tanken. Detta gör det enkelt för dig när du skall rengöra eller byta filterpatron.Hur funkar ett akvariefilter?Pumpen suger in vattnet underifrån och för det genom filterpatronen till toppen. Här leds det filtrerade vattnet tillbaka in i tanken via det vridbara utloppsmunstycket. Akvarium upp till 60 Liter.Enkelt att rengöra

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024