Boredom Breaker Aktiveringsleksak till Häst - Purple/Lilac

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Likit Bordom Breaker är en avancerad och mentalt stimulerande leksak som är designad för att motverka rastlöshet och invanda negativa beteenden som krubbitning eller vävning hos hästar. Med en svårighetsgrad på 3 erbjuder denna leksak en unik utmaning för hästen, samtidigt som den bidrar till ökad mental stimulans och aktivitet i boxen.

Bordom Breaker används tillsammans med en Likit slicksten och två mindre Little Likit stenar vilket ger en mångsidig och engagerande upplevelse för hästen. Bidrar till att förebygga rastlöshet och negativa beteenden genom mental aktivering.

Aktivering från andra varumärken

Aktivitetsmatta i fleece - Medium / Gul/Blå

Aktivering från Aveo

Här har vi samlat Aktivering från Aveo.
Snak-A-Ball Aktiveringsleksak till Häst - Red

Aktivering från Likit

Här har vi samlat Aktivering från Likit.

Se gärna också

KONG Pull-A-Partz Sushi Kattleksak - Pull-A-Partz Sushi

Kong Pull-A-Partz Sushi är en rolig, interaktiv och stimulerande leksak för katter. Dess roliga första intryck hos Kong Pull-a-partz Sushi är dess design som är inspirerad av kattens favorit, fisk i form av  japansk sushi. Varje sushibit består av flera separata delar som kan dras isär och sättas ihop igen, vilket ger en utmaning för din katt och stimulerar dess naturliga förmågor. Din katt kommer att lockas att utforska och mixta med leksaken för att hitta nya sätt att spela och ha kul.   Genom att låta din katt använda den roliga leksaken ger du inte bara din katt rolig och interaktiv lek, utan främjar också dess fysiska och mentala välbefinnande. Leksaken hjälper till att stimulera din katts naturliga jakt- och lekinstinkter samtidigt som den ger träning och motion för hela rörelseapparaten. Den kan också användas för minska tristess och kan vara en effektiv mental stimulator som utmanar din katts sinne och intelligens. Tillverkad av slitstarkt material gör att kattleksaken är säker för att klara av tuggande, jagande och intensiv lek. Leksaken är en är en interaktiv kattleksak, designad för att stimulera och engagera din katt för att motverka tristess och övervikt. Leksaken kan fungera som en distraktion för katter med mycket energi och bidra till att minska oönskat beteende.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024