Sidan innehåller annonslänkar

Agilitytunnel för Hund - 60 x 500 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tunnel till hund som vill prova på agility eller mentalt stimuleras. Tunneln ger en perfekt balans av mental som fysisk aktivitet för att stärka relationen mellan ägare och hund.

Häfte med tips och trix följer med vid inköp. Tillverkad i nylon, 2 tunnelsäckar för att hålla tunneln på plats ingår (fylls med t.ex.

sand) och är lätt att vika ihop och stoppas i medföljande väska när den inte används.   Följande storlekar erbjuds  40 x 200 cm (passar valpar och mindre raser) 60 x 500 cm (passar större hundar) Mental stimulans för din hund.

Stärker kontakt och samspel för ekipaget. Rolig aktivitet som din hund kommer älska.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Aktivering från andra varumärken

Aktivitetsmatta i fleece - Medium / Gul/Blå

Aktivering från Aveo

Här har vi samlat Aktivering från Aveo.
Snak-A-Ball Aktiveringsleksak till Häst - Red

Aktivering från Likit

Här har vi samlat Aktivering från Likit.

Se gärna också

Snak-A-Ball Aktiveringsleksak till Häst - Red

Likit Snak-A-Ball är en hållbar och interaktiv leksak designad för att erbjuda både aktivering och mental stimulans för hästar, oavsett om de befinner sig i boxen eller ute i hagen. Med en svårighetsgrad på 2 uppmuntrar denna leksak till långvarig sysselsättning genom att förlänga ättiden. Snak-A-Ball kan fyllas med pelleterat kraftfoder (med en maximal pelletsstorlek på 6 mm) eller Likit Snaks hästgodis vilket gör den till en perfekt lösning för att hålla hästar engagerade och belönade.   Produkten är ett utmärkt redskap för hästägare som vill erbjuda sina hästar en stimulerande och belönande aktivitet. Genom att kombinera aktivering med förlängd ättid, bidrar denna leksak till en förbättrad välbefinnande och kan hjälpa till att minska risken för utveckling av negativa beteenden relaterade till tristess eller stress. Bidrar till mental aktivering och förhindrar tristess genom att erbjuda en belöning när hästen interagerar med bollen. Förlänger ättiden vilket bidrar till bättre matsmältning och minskar risk för beteendeproblem. Kan användas både i boxen och i hagen, vilket gör den lämplig för olika miljöer och situationer.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024